Нови веб-сајт и понуда Студија керамике Бардак

Студио керамике Бардак је у последњих неколико година прошао више визуелних и организационих промена. Сваки пут смо се трудили да понудимо нешто више и свим корисницима наших услуга омогућимо бољи квалитет и веће задовољство. У том маниру већ неко време у функцији је нови веб-сајт који ће нас од сада представљати и на којем можете добити све информације о томе шта и на који начин радимо.


Оно што се већине тиче јесте проширење досадашње понуде. Она се огледа не само у курсевима и радионицама већ и у услугама које нудимо за све оне који би да се баве керамиком. У кратким цртама навешћемо неке од промена и новитета за које се надамо да ће унапредити нашу понуду и начин на коју је представљамо и пружамо нашим корисницима.


  • Стандардни курс керамике је добио пар варијација, једна од њих је варијанта курса без ограничења за оне који желе да праве веће количине радова или у већим форматима. Такође увели смо и могућност индивидуалног часа (један на један) са едукатором. Све детаље о овим новитетима можете пронаћи овде.
  • До краја године у редовној понуди имаћемо укупно 20 глазура. Четири нове би требале да буду доступне у атељеу до краја новембра. Такође увели смо и хладне (хоби) боје за керамику које се могу користити за декорацију готових керамичких радова.
  • Мини курс керамике је добио свој наставак односно Мини курс 2 на којем полазници имају могућност да под истим условима направе један чајник и две шољице. Више инфромација о томе потражите овде.
  • Увели смо могућност једнодневних радионица. У понуди су радионица "Шоља", "Чинија" и "Осликавање керамике" а комплетне описе истих заједно са ценом и терминима можете пронаћи овде.
  • Поново је покренута и дечија радионица керамике за узраст од 7 до 14 година на којој ће моћи да се упознају са неким од техника израде керамичких предмета. Опис ове радионице је доступан овде.
  • Када су услуге у питању покренули смо могућност услужног печења керамике, као и изнајмљивања простора за рад керамичара у нашем студију. Уколико сте заинтересовани за услуге тог типа, информације о њима можете пронаћи овде.
  • У оквиру понуде курсева и радионица постављени су и дигитални формулари за пријаву али и поручивање ваучера што би требало да убрза рад и повећа квалитет услуге.
  • Сходно горе наведеним променама ажуриран је и Правилник о коришћењу термина, простора и ресурса.

Једна од мање популарних промена била је промена цена едукација која је обављена у периоду јул/септембар 2022. Услед повећања цена сировина и потрошног материјала које користимо, као и општег повећања цена и инфлације у јулу 2022. је извршена промена ценовника али је омогућено у том тренутку активним полазницима да плаћају по старим ценама до септембра 2022. што је мало ублажило трансфер. Цене су увећане за 10-20% у зависности од ставке а нова ревизија цена је планирана за други квартал 2023. сем у случају неких већих промена на тржишту.

Желимо да се захвалимо свим, како бившим, тако и садашњим корисницима наших услуга на подршци и позовемо Вас да нам се за све критике, предлоге и похвале обратите на нашу мејл адресу: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. или путем контакт формулара.