Back to Top
Studio keramike Bardak atelje u Beogradu

Добро дошли у
СТУДИО КЕРАМИКЕ БАРДАК

Студио Керамике Бардак основан је 2020.год. и наследник је традиције у сфери керамике као уметничког заната коју је од 2010. године водило удружење "Булевар Уметности". Оснивач Бардак-а, а претходно оснивач и председник удружења "Булевар Уметности", је грнчар Саша Матић са дугогодишњим искуством у изради уникатних употребних и декоративних керамичких предмета. Концепт студија заснован је на изради уникатних предмета од керамике, курсевима керамике и услугама. Студио Керамике Бардак је ту да Вам кроз свој скромни допринос понуди могућност да се ближе упознате са фасцинантним светом керамике који настаје под врховима прстију, плеше са ватром и распирује машту. Добро дошли у свет керамике!

Пронађимагијукреативностмирпод врховима прстију...

ИЗРАДА УПОТРЕБНЕ И ДЕКОРАТИВНЕ КЕРАМИКЕ

ИЗРАДА УПОТРЕБНЕ И ДЕКОРАТИВНЕ КЕРАМИКЕ

Дизајн и квалитет израде наших предмета од керамике омогућиће Вам лак избор када су у питању употребна, декоративна керамика и расветна тела, настали у плесу између земље, ватре и маште.
КУРС КЕРАМИКЕ У БЕОГРАДУ И НОВОМ САДУ

КУРС КЕРАМИКЕ У БЕОГРАДУ И НОВОМ САДУ

Један од најстаријих заната, а данас међу најрелаксирајућим хобијима и професијама, је ту надохват руке. Упознајте се са њим кроз наше курсеве, прилагођене свим узрастима и нивоима знања.
САВЕТОВАЊЕ И УСЛУГЕ У ОБЛАСТИ КЕРАМИКЕ

САВЕТОВАЊЕ И УСЛУГЕ У ОБЛАСТИ КЕРАМИКЕ

На услузи смо професионалцима и аматерима када су у питању простор за рад, услужно печење, стручна и техничка и технолошка помоћ у свим сегментима производње предмета од керамике.
0
искуства у керамици
0
полазника курса
0
реализованих радова
0
потрошене глине

КУРСЕВИ КЕРАМИКЕ

Курсеви керамике прилагођени почетницима у опремљеном и климатизованом студију у Београду и Новом Саду. Рад у малим групама са стручним едукаторима и обезбеђеним материјалом. Добродошли су сви без обзира на ниво почетног знања. Упознајте се са радом на грнчарском точку и техникама ручне израде.

Пратите нас на социјалним мрежама

Подржите и пратите наш рад путем социјалних мрежа. На њима промовишемо актуелна дешавања, делимо са Вама креативне моменте из нашег студија, корисне информације, савете, туторијале. На тај начин помажете нам да промовишемо наш рад и ангажовање у пољу керамике. Сви купци наших производа и корисници наших услуга могу оставити рецензију на нашој Фејсбук страници или Гугл страницама за Београд или Нови Сад.

facebook iconФејсбук

18.900 + пратилаца

facebook iconИнстаграм

2.530 + пратилаца

facebook iconПинтерест

350 + пратилаца

facebook iconЈутјуб

Ускоро!

Поделите мишљење о нама - оставите рецензију

Ваше мишљење нам пуно значи! Кроз похвале потврђујемо наша залагања, кроз конструктивне критике унапређујемо исте. Уколико сте имали неко искуство са нашим услугама значиће нам да то поделите са нама и осталим потенцијалним корисницима. Хвала унапред!

 

fb recenzija lat   google recenzija lat   google recenzija lat ns