Back to Top
Mini kurs keramike u Beogradu i Novom Sadu

ОНЛАЈН КУРС КЕРАМИКЕ

Студио Керамике Бардак у својој понуди курсева представља Вам јединствену варијанту курса керамике у Србији - Онлајн курс керамике. Он је настао као резултат великог броја позива особа из унутрашњости, заинтересованих за реализацију неког од наших курсева у њиховом месту. С обзиром на то да нисмо у могућности да реализујемо на терену толики број едукација и да често у мањим местима нема довољног броја заинтересованих, осмислили смо овај концепт са циљем да керамику приближимо свима који желе да се упознају са овим уметничким занатом. Све што Вам је потребно је рачунар, или телефон и интернет конекција. Концепт је једноставан:

Индивидуални приступ

Уз помоћ видео позива (Скајп, Зум или Вибер), едукатор ће радити са Вама у Вашем дому. Часови могу бити практичног, али и теоријског концепта и индивидуално се прилагођавају потребама и могућностима полазника. Ми свакако у понуди имамо одређене пакете, али смо флексибилни уколико полазник курса има специфичне захтеве.

 

Флексибилно трајање и термини курса

Едукације се заказују према распореду слободних термина где ћемо Вам увек понудити више варијанти, међу којима можете бирати ону која Вам највише одговара. Такође, ви сами одлучујете колико часова желите да похађате и колико ће они трајати. Цена се формира по сваком започетом сату, договара се и уплаћује пре почетка часа.


Материјал и опрема

Сваки полазник је у обавези да обезбеди свој алат и материјал за рад. Наши едукатори даће Вам све смернице где и како набавити све што Вам је неопходно за рад, у зависности од тога шта на часовима желите да постигнете и научите.


Стручни едукатори

Радионице је осмислио и води грнчар Саша Матић са дугогодишњим искуством у раду на едукацијама овог типа. Гостујући едукатори су студенти ИВ и В године студија Факултета примењених уметности на Одсеку керамика: Јелена Бабић, Милица Миладиновић, Уна Стојановић.

Image

Потенцијално ограничење када је овај вид едукације у питању се огледа у чињеници да је неопходно да сами испечете настале радове. Полазници ове врсте курса у Београду и Новом Саду имају могућност услужног печења код нас у студију, али када је унутрашњост у питању, траснпорт радова не би био могућ. Уколико немате пећ за керамику потребно је да у свом окружењу пронађете атеље који располаже са истом. Уметници и занатлије често нуде могућност услужног печења керамике. У Србији постоји велики број оваквих атељеа и радионица па је врло вероватно да се у Вашем окружењу може наћи неко ко би могао да Вам изађе у сусрет. Са друге стране ако тако желите, а то се често односи на оне који би да започну овим да се баве, свој фокус у оквиру часова можете усмерити на изучавање и вежбање самог процеса израде без дела који се тиче печења и декорисања, па уколико установите да Вам овај део процеса иде од руке, касније када набавите опрему можете одрадити додатне обуке које се тичу другог дела процеса. Свакако смо ту да одговоримо на сва Ваша питања и недоумице, а можете нас контактирати на било који од наведених начина на нашој Контакт страници.

 

 

ЦЕНА Онлајн курса керамике: 1.500 РСД (по започетом сату)

ВАУЧЕР - САВРШЕН ПОКЛОН

ВАУЧЕР - САВРШЕН ПОКЛОН

Сваки од наших курсева можете поклонити куповином ваучера. У зависности од врсте курса може имати ограничено трајање од датума куповине (45 дана) или бити везан за фиксне термине (Мини курс керамике). За све додатне информације можете нас контактирати.
ПОДАЦИ ЗА УПЛАТУ

ПОДАЦИ ЗА УПЛАТУ

Уплату курса можете извршити на првом резервисаном часу или најкасније два дана пре почетка курса путем рачуна: Удружење грнчара Бардак, Панчићева 14 Београд, 160-344618-48, сврха уплате: чланарина за курс керамике. Позив на број оставити празно.