Back to Top
Услуге студија керамике Бардак

Услуге
СТУДИЈА КЕРАМИКЕ БАРДАК

Студио Керамике Бардак нуди широк спектар услуга за све који би аматерски, или професионално да се баве керамиком. Чести корсиници наших услуга су бивши полазници неког од наших курсева керамике, али и самостални уметници и занатлије.

Услужно печење керамике

је једна од најчешће коришћених услуга највише због тога што овај део процеса захтева специјализоване пећи које раде на температурама до 1300°C. Ова услуга највише се исплати почетницима у овом послу јер је инвестиција у куповину пећи велика ставка, па људи често крену са производњом и услужним печењем као опцијом, док не скупе средства за куповину своје пећи. Такође, хобисти, уметници и занатлије који повремено и у мањим количинама производе предмете од керамике, ову варијанту сматрају као далеко исплативију.

 

Издавање радног места за керамику

на дневној или месечној бази омогућава Вам несметани рад у опремљеном, климатизованом и добро осветљеном простору у центру Београда. Надохват руке наћи ће Вам се сви неопходни алати и опрема за рад, радне површине и опуштена атмосфера. Било да сте неко ко жели да се керамиком бави за себе или професионално, наш студио је право место за Ваше прве самосталне кораке у свету керамике.

 

Технолошко и техничко саветовање

Израда предмета од керамике често уме да буде захтеван процес у оквиру којег се често долази до одређених проблема или недоумица. У нашем студију можете добити услугу Технолошког и техничког саветовања, а ми ћемо сво наше знање и искуство поделити са Вама у нади да пронађемо најбоље могуће решење за Ваш проблем.