Back to Top
Mini kurs keramike u Beogradu i Novom Sadu

ONLINE KURS KERAMIKE

Studio Keramike Bardak u svojoj ponudi kurseva predstavlja Vam jedinstvenu varijantu kursa keramike u Srbiji - Online kurs keramike. On je nastao kao rezultat velikog broja poziva osoba iz unutrašnjosti, zainteresovanih za realizaciju nekog od naših kurseva u njihovom mestu. S obzirom na to da nismo u mogućnosti da realizujemo na terenu toliki broj edukacija i da često u manjim mestima nema dovoljnog broja zainteresovanih, osmislili smo ovaj koncept sa ciljem da keramiku približimo svima koji žele da se upoznaju sa ovim umetničkim zanatom. Sve što Vam je potrebno je računar, ili telefon i internet konekcija. Koncept je jednostavan:

Individualni pristup

Uz pomoć video poziva (Skype, Zoom ili Viber), edukator će raditi sa Vama u Vašem domu. Časovi mogu biti praktičnog, ali i teorijskog koncepta i individualno se prilagođavaju potrebama i mogućnostima polaznika. Mi svakako u ponudi imamo određene pakete, ali smo fleksibilni ukoliko polaznik kursa ima specifične zahteve.

 

Fleksibilno trajanje i termini kursa

Edukacije se zakazuju prema rasporedu slobodnih termina gde ćemo Vam uvek ponuditi više varijanti, među kojima možete birati onu koja Vam najviše odgovara. Takođe, vi sami odlučujete koliko časova želite da pohađate i koliko će oni trajati. Cena se formira po svakom započetom satu, dogovara se i uplaćuje pre početka časa.


Materijal i oprema

Svaki polaznik je u obavezi da obezbedi svoj alat i materijal za rad. Naši edukatori daće Vam sve smernice gde i kako nabaviti sve što Vam je neophodno za rad, u zavisnosti od toga šta na časovima želite da postignete i naučite.


Stručni edukatori

Radionice je osmislio i vodi grnčar Saša Matić sa dugogodišnjim iskustvom u radu na edukacijama ovog tipa. Gostujući edukatori su studenti IV i V godine studija Fakulteta primenjenih umetnosti na Odseku keramika: Jelena Babić, Milica Miladinović, Una Stojanović.

Image

Potencijalno ograničenje kada je ovaj vid edukacije u pitanju se ogleda u činjenici da je neophodno da sami ispečete nastale radove. Polaznici ove vrste kursa u Beogradu i Novom Sadu imaju mogućnost uslužnog pečenja kod nas u studiju, ali kada je unutrašnjost u pitanju, trasnport radova ne bi bio moguć. Ukoliko nemate peć za keramiku potrebno je da u svom okruženju pronađete atelje koji raspolaže sa istom. Umetnici i zanatlije često nude mogućnost uslužnog pečenja keramike. U Srbiji postoji veliki broj ovakvih ateljea i radionica pa je vrlo verovatno da se u Vašem okruženju može naći neko ko bi mogao da Vam izađe u susret. Sa druge strane ako tako želite, a to se često odnosi na one koji bi da započnu ovim da se bave, svoj fokus u okviru časova možete usmeriti na izučavanje i vežbanje samog procesa izrade bez dela koji se tiče pečenja i dekorisanja, pa ukoliko ustanovite da Vam ovaj deo procesa ide od ruke, kasnije kada nabavite opremu možete odraditi dodatne obuke koje se tiču drugog dela procesa. Svakako smo tu da odgovorimo na sva Vaša pitanja i nedoumice, a možete nas kontaktirati na bilo koji od navedenih načina na našoj Kontakt stranici.

 

 

CENA Online kursa keramike: 1.500 RSD (po započetom satu)

VAUČER - SAVRŠEN POKLON

VAUČER - SAVRŠEN POKLON

Svaki od naših kurseva možete pokloniti kupovinom vaučera. U zavisnosti od vrste kursa može imati ograničeno trajanje od datuma kupovine (45 dana) ili biti vezan za fiksne termine (Mini kurs keramike). Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati.
PODACI ZA UPLATU

PODACI ZA UPLATU

Uplatu kursa možete izvršiti na prvom rezervisanom času ili najkasnije dva dana pre početka kursa putem računa: Udruženje grnčara Bardak, Pančićeva 14 Beograd, 160-344618-48, svrha uplate: članarina za kurs keramike. Poziv na broj ostaviti prazno.