Back to Top
Usluge Studija keramike Bardak

Usluge
STUDIJA KERAMIKE BARDAK

Studio Keramike Bardak nudi širok spektar usluga za sve koji bi amaterski, ili profesionalno da se bave keramikom. Česti korsinici naših usluga su bivši polaznici nekog od naših kurseva keramike, ali i samostalni umetnici i zanatlije.

Uslužno pečenje keramike

je jedna od najčešće korišćenih usluga najviše zbog toga što ovaj deo procesa zahteva specijalizovane peći koje rade na temperaturama do 1300°C. Ova usluga najviše se isplati početnicima u ovom poslu jer je investicija u kupovinu peći velika stavka, pa ljudi često krenu sa proizvodnjom i uslužnim pečenjem kao opcijom, dok ne skupe sredstva za kupovinu svoje peći. Takođe, hobisti, umetnici i zanatlije koji povremeno i u manjim količinama proizvode predmete od keramike, ovu varijantu smatraju kao daleko isplativiju.

 

Izdavanje radnog mesta za keramiku

na dnevnoj ili mesečnoj bazi omogućava Vam nesmetani rad u opremljenom, klimatizovanom i dobro osvetljenom prostoru u centru Beograda. Nadohvat ruke naći će Vam se svi neophodni alati i oprema za rad, radne površine i opuštena atmosfera. Bilo da ste neko ko želi da se keramikom bavi za sebe ili profesionalno, naš studio je pravo mesto za Vaše prve samostalne korake u svetu keramike.

 

Tehnološko i tehničko savetovanje

Izrada predmeta od keramike često ume da bude zahtevan proces u okviru kojeg se često dolazi do određenih problema ili nedoumica. U našem studiju možete dobiti uslugu Tehnološkog i tehničkog savetovanja, a mi ćemo svo naše znanje i iskustvo podeliti sa Vama u nadi da pronađemo najbolje moguće rešenje za Vaš problem.